O nama

Par reči o tome ko smo mi

Bella Skincare kozmetika

Priroda? Čista i mirisna. Onakva kako bi svaka žena i poželela. I ne samo žena.

Bella skincare kozmetika je upravo takva. Jednostavna i efektivna, od pažljivo odabranih prirodnih i certificiranih sastojaka koji sadrže minerale, kiseline i druge aktivne elemente koje umiruju, hrane, hidriraju i štite naše lice i telo.
Kao magistrica hemije sa velikom željom da prirodu unese u svoju svakodnevnu rutinu brige o sebi, razvio se brend Bella skincare, prirodna kozmetika za ličnu negu i higijenu.

Svaki proizvod je pažljivo kreiran osluškujući potrebe naših klijentica i klijenata što će Vaša koža zaista i da oseti. Dopustiti prirodi da dotakne i nahranu Vašu kožu proizvodima čija je esencija čista priroda. *Upravo da bi smo osigurali svežinu i maksimalnu učinkovitost svakog Bella proizvoda koristimo konzervanse propisane odgovarajućim standardima te je maksimalan rok trajanja proizvoda 6 meseci.

Naše obećanje Vama je da ćemo pružiti ljubav i trud da u svakom proizvodu osiguramo istinski kvalitet i samo delić prirode za vašu novu zdraviju svakodnevnicu.

Zablistajte uz
Bella Skincare

Otkrijte svoju istinsku lepotu sa Bella Skincare! Izaberite vrhunske kozmetičke preparate koji će unaprediti negu Vaše kože. Naša pažljivo odabrana kolekcija proizvoda pruža vam sve što je potrebno za blistavu kožui savršen izgled. Uspostavite vezu sa svojom lepotom uz Bella Skincare!

Bella Kozmetika newsletter

Pridružite se našoj mailing listi kako bi znali za sve dobre vesti, savete, kampanje, novosti i akcije! Prijavom dajete dozvolu za primanje više vrsta e-mailova.

SEZONSKA SNIŽENJA

Artikli na akciji, redovni poposti.

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine preko 5 000 dinara.

BEZBEDNO PLAĆANJE

Plaćanje pouzećem preko kurirske službe.

Scroll to Top