Proizvodnja

Uslužna proizvodnja

Uslužna proizvodnja kozmetičkih proizvoda

Bella Kozmetika u svom dugogodišnjem iskustvu u izradi prirodne kozmetike, između ostalih usluga nudi i uslužnu proizvodnju i punjenje kozmetičkih proizvoda. Nama je kvalitet proizvoda i usluge su na prvom mestu te s istom pažnjom koju posvećujemo našem brendu, pristupamo vašim proizvodima i sledimo vaše želje.

Ukoliko imate gotove formule svojih proizvoda, viziju dizajna i pakovanja, vaš proizvod će na siguran način proći sve faze proizvodnje do isporuke. Naša laboratorija je opremljena po svim standardima za proizvodnju,punjenje vaših proizvoda pakovanje te označavanje. Ukoliko postoji potreba, organizovaćemo i dostavu na vaša prodajna mesta/skladišta.

Ako krećete od početka, kod nas možete dobiti sve smernice koje su potrebne za kontrolu i stavljanje vašeg proizvoda na tržište. Naše usluge se izvode u skladu s EU GMP smernicama, načelima dobre proizvođačke prakse i svim standardima.

Ugovorne obveze reguliišu sve aspekte tajnosti te su vaše formule maksimalno zaštićene. Slobodno nam se obratite s punim poverenjem. Odgovorićemo na sva vaša pitanja i pomoći vam da vaš proizvod sigurno izađe na tržište.

Nega tela

Priča o prirodnoj nezi kože je priča o ljubavi prema sebi i brizi o telu. Uz ovu redovnu brigu, kao posebna nagrada, dolazi i određena doza samopouzdanja.

Nega lica

Kako bi Vaša koža bila zdrava, jedra, zategnuta i lepa potrebno je da je redovno čistite i hidrirate kvalitetnim preparatima za negu kože koji odgovaraju Vašem tipu kože.

Ostala kozmetika

Samo je unutrašnja lepota ona koja traje i blista. Priroda je jedinstvena, savršena i darovita. Zbog toga iz prirode uzimamo samo najbolje sastojke i odbacujemo sve suvišno.

SEZONSKA SNIŽENJA

Artikli na akciji, redovni poposti.

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine preko 5 000 dinara.

BEZBEDNO PLAĆANJE

Plaćanje pouzećem preko kurirske službe.

Scroll to Top