Silky ulje za celulit

Silky ulje za celulit

890 RSD

Silky ulje predstavlja pažljivu kombinaciju ulja citrusa, bršljana i kofeina namenjenu za svilenu kožu bez celulita.

Kategorija: Nega tela

Silky ulje predstavlja pažljivu kombinaciju ulja citrusa, bršljana i kofeina namenjenu za svilenu kožu bez celulita.

Aktivni sastojci masažom prodiru u kožu i podstiču razmjenu tvari što utiče na aktivno razbijanje celulita. Formula sa potpuno prirodnim uljima deluje na smanjenje celulita i pomaže u sprečavanju stvaranja novog čineći kožu zatgenutom i svilenkastom.

Aktivni sastojci prodiru u kožu pružajući antioksidativnu zaštitu ne ostavljajući masan trag i čine kožu nahranjenom i ojačanom. Pomaže u uklanjanju toksina sa kože.

Upotreba: Nanositi direktno na željeno područje ili prvo proizvod naneti na ruke. Kružnim pokretima masirati željeno područje za jači efekat.  

Recite "STOP" celulitu. Bella tim ima rešenje za sve vas! Reč je o "Silky" ulju. Sastojci ovog ulja magično će delovati na vašu kožu i pružiti joj dodatnu zategnutost i elastičnost. Zar je moguće postići takvo nešto? Da, moguće je. U nastavku pročitajte zašto.

Ulje bršljana često se koristi kako u lečenju bolesti respiratornog sistema i artritisa tako i u kozmetici. Omekšava kožu, usporava starenje i štiti je od štetnog delovanja sunčevih zraka. Ulje nevena omogućava brže zarastanje ožiljaka, ublažava crvenilo i smanjuje natečenost kože. Eterično ulja limuna i narandže osvježavaju, podstiču proizvodnju kolagena, sprečavaju pojavu tamnih mrlja i bora.

Eterično ulje ruzmarina hidrtira kožu. Kofein podstiče cirkulaciju, smanjuje nateečenost kože, posvetljuje kožu, odgađa starenje i ubrzava njeno zatezanje. Način primene: Nekoliko kapi magičnog "Silky" ulja zagrijte među dlanovima i umasirajte na problematično područje.

Vaše telo je vaša koža a Bella Silky daje negu koju zaslužujete!

  • Ivy Oil (Ulje Bršljena),  
  • Marigold Oil (Ulje Nevena)
  • Sunflower Oil (Ulje Suncokreta),
  • Orange Essential Oil (Etericno Ulje Narandže),
  • Rosemary Essential Oil (Eterično Ulje Ruzmarina),
  • Caffeine (koffein)

Poručite Silky ulje za celulit

Bella Kozmetika mailing lista

Pridružite se našoj mailing listi kako bi znali za sve dobre vesti, savete, kampanje, novosti i akcije! Prijavom dajete dozvolu za primanje više vrsta e-mailova.