Hidratantni tonik za lice

Hidratantni tonik za lice

790RSD

Bella tonik posvetljuje, zaglađuje i hidrira vašu kožu. Naročito pogodan za tretiranje mrlja i ožiljaka na osjetljivoj koži.

Kategorija: Nega lica

Bella tonik posvetljuje, zaglađuje i hidrira vašu kožu. Naročito pogodan za tretiranje mrlja i ožiljaka na osetljivoj koži.

Tonik za lice pogodan za sve tipove kože zbog svojstva da reguliše pH vrijednost kože, čisti pore i na taj način sprječava nakupljanje sebuma te pojavu akni i mitesera.

Aloe vera i hijaluronska kiselina pogoduju svim tipovima kože. Aloe vera deluje antibakterijski i utiče na sprečavanje ponovnog pojavljivanja akni. Zaglađuje kožu i deluje na mrlje nastale kožnim obolenjima kao što su opekotine od sunca, psorijaza, akne i ožiljci. Hijaluronska kiselina zajedno sa vitaminom B5 hidrira i pomaže regeneraciju kože. Umanjuje crvenilo, svrab  i bol pri pojavi različitih promena na koži lica.

Upotreba: Koristiti ujutru i uveče, svaki put nakon skidanja šminke (nekim drugim sredstvom). Umiti lice vodom te pomoću tufera naneti na očišćenu kožu ravnomerno po celom licu i vratu.

 

Sačuvajte svoj sjaj uz Bella Tonic! 

* ne ispirati

  • Aqua (Voda),
  • Pantenol,
  • Hyaluronic Acid (Hijaluronska kiselina),
  • Aloe Barbadensis Powder (Aloe Vera prah),
  • Allantoin
  • Sodium Benzoate

Poručite Hidratantni tonik za lice

Bella Kozmetika mailing lista

Pridružite se našoj mailing listi kako bi znali za sve dobre vesti, savete, kampanje, novosti i akcije! Prijavom dajete dozvolu za primanje više vrsta e-mailova.