Hanna uljani serum

Hanna uljani serum

990 RSD

Uljani serum pogodan za sve tipove kože za ishranu i hidrataciju kože lice.

Kategorija: Nega lica

Uljani serum pogodan za sve tipove kože za ishranu i hidrataciju kože lice.

Omiljeni serum naših klijenata, malo čudo u bočici Hana uljani serum napravljen je od sedam pažljivo odabranih organskih hladno presovanih ulja, uključujući ulje jojobe i argana.

Ulje jojobe je po svojoj strukturi najbliže strukturi prirodnom sebumu kože lica i kao takvo pogoduje masnom tipu kože ali i ostalim) te potiče stvaranje kolagena. Ulje argana sadrži vitamin E i esencijalne masne kiseline koji pomažu u borbi protiv upalnih procesa ili tretiranja različitih oblika iritacija/perutanja kože. Sa samo par kapi Hanna seruma koža lica će biti hidrirana i blistavo sjajna bez masnog traga.

Upotreba: Serum naneti direktno na lice pomoću pipete ili prvo na dlanove, protrljati i lagano naneti na čistu i malo vlažnu kožu.

Dolazi jesen, a većini žena već kroz glavu prolazi kako će hladno vreme potpuno isušiti njihovu kožu.

Hidratacija kože predstavlja jedan veoma važan deo svačije higijene. Koža lica izuzetno je osetljiva, pa ako dođe do nekih promena one će tu biti najvidljivije. To pogotovo važi za sve fleke, akne i bubuljice.

Kupovina proizvoda koji bi čuvali vašu kožu često zna da bude dug, mukotrpan, pa i skup proces da bi na kraju dao neke tek primetne rezultate.

Ali mi vam donosimo dobre vesti – postoji jeftin i potpuno prirodan način na vaše lice ostane zdravo i čisto čak i kad naiđu hladni dani.

Uljani serum pogodan za sve tipove kože za ishranu i hidrataciju kože lica.

Spremi se za borbu protiv hladnog vremena, mi smo tu da pomognemo!

Dan je dobro započeti sa čašom vode i Bella Hannom!

  • Jojoba Oil (Ulje jojobe), 
  • Argan oil(Ulje Argana), 
  • Safflower Oil(Ulje Šafranike), 
  • Almond Oil(Ulje Badema),
  • Chamomile Oil (ulje kamilice),
  • Hazelnut Oil  (ulje ljesnika),
  • Grape seed Oil ( Ulje špica Grožđa),
  • Lemon Essential Oil (Eterično Ulje Limuna).

Poručite Hanna uljani serum

Bella Kozmetika mailing lista

Pridružite se našoj mailing listi kako bi znali za sve dobre vesti, savete, kampanje, novosti i akcije! Prijavom dajete dozvolu za primanje više vrsta e-mailova.