Nega tela

Prirodna kozmetika za negu tela

Priča o prirodnoj nezi kože je priča o ljubavi prema sebi i brizi o telu. Uz ovu redovnu brigu, kao posebna nagrada, dolazi i određena doza samopouzdanja. A i sama nega tela predstavlja poseban ritual koji, kada se radi u mirnoj i opuštenoj atmosferi, donosi relaksaciju i unutrašnji mir.

Nega tela Bella Skincare kozmetika

Koža kao naš najveći i jedan od najbitnijih organa treba biti podjednako negovana kako na licu tako i na čitavom telu. Možda vam se čini da je nega kože tela u zimskim mesecima potrebnija, ali nju je potrebno negovati tokom cele godine kako bi ona bila lepa, zdrava i prijatna na dodir.

Verujemo da svi iz različitih razloga stremimo ka tome da naša koža bude prijatna za dodir, jer je ona čulni organ koji takođe vrši i funkcije zaštite, termoregulacije, predstavlja prirodnu barijeru, a bitna je i za imunitet i proizvodnju vitamina D. S toga nega kože treba da bude vaša svakodnevna rutina, a u tu svrhu koristiće vam različiti preparati za negu tela kao što su Piling Sugar Amber Piling Desire Silky ulje Body Butter kao i drugi naši proizvodi.

Pravilna nega koze tela dovešće do toga da ona u i zrelijim godinama bude elastična i vitalna. Kao i na licu, koža na telu takođe može biti različitog tipa, a na osnovu toga kom tipu pripada vaša koža - moći ćete odrediti i koji su to preparati za negu tela najpogodniji za vas. Ovo je važno iz razloga što će samo preparati za negu tela namenjeni baš vašem tipu kože dovesti do toga da ona bude meka, nežna i sjajna.

Suva koza tela nikome nije lepa ni na izgled ni na dodir, a oni koji imaju ovakav tip kože sigurno se suočavaju sa povremenim peckanjem i svrabom, pa čak i perutanjem kože na pojedinim delovima tela,tu svakako preporucujemo Silky ulje,koje se odlicno bori sa ovim problemima.

Iako je suva koza tela ona kojoj je nega najpotrebnija, i svi drugi tipovi kože zahtevaju određene dnevne rituale nege. Pod ovim podrazumevamo, naravno, svakodnevno tuširanje i korišćenje proizvoda kao što je  Body Butter za  telo, a za još nežnije dodire – predlažemo vam da jednom nedeljno uradite i piling tela. (Piling Sugar Amber ili Piling Desire)

Prirodna kozmetika za negu tela Bella skincare zdrava koža Vašeg tela.

Scroll to Top