Nega lica

Prirodna kozmetika za negu lica

Kako bi Vaša koža bila zdrava, jedra, zategnuta i lepa potrebno je da je redovno čistite i hidrirate odgovarajućim i kvalitetnim preparatima za negu kože koji odgovaraju Vašem tipu kože. Prirodna kozmetika za negu lica Bella Skincare za zdravu kožu Vašeg lica.

4 osnovna koraka za zdravu i lepu kožu su:


- čišćenje lica
- toniranje lica
- nega lica – nanošenje kreme za lice
- zaštita lica

Nega lica Bella Skincare kozmetika
Negujte prirodnu lepotu svoje kože svakog dan sa Bella Kozmetika prirodnim proizvodima za negu lica. Proizvodi za negu lica vam omogućavaju lako kreiranje dnevne i večernje rutine koja će odgovarati vašem tipu kože.

Priprema lica za prihvatanje odgovarajućih sastojaka pre svega podrazumeva usmeravanje fokusa na skidanje šminke sa Hidratantinim Tonikom  Izaberite teksturu u skladu s tipom vaše kože i očistite svoju kožu s odgovarajućom maskom Green Detox ili Hydra Pink Maska Kao pravi koncentrat aktivnih sastojaka, serum obogaćuje kožu sastojcima za ciljano delovanje i priprema je za sledeći korak nege.

Suvoj, kombinovanoj ili masnoj koži su potrebni posebni Serumi (Hanna Rebron) Kao i Hidratntna Krema sa Aloeverom. Ova kreme za lice ispunjava određene potrebe, kao što su usporavanje znakova starenja, hidratacija ili matiranje. Naša krema namenjena za osetljivu koži, prilagođene i području oko očiju, što zahteva posebnu negu.

Vaša koža će postati blistavija, čistija i mekša uz pomoć Bella Kozmetika linije  za negu lica.

Scroll to Top